Home / Diete de Slabit / Dieta lui Beyonce
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta lui Beyonce

Recunoscuta in intreaga lume pentru vocea si personalitatea ei, Beyonce poate fi considerata una dintre cele mai atragatoare femei.

Actrita marturiseste ca a reusit sa slabeasca 9 kilograme in doar 10 zile, urmand un regim drastic. Deoarece a primit un rol foarte important in filmul “Dreamgirls”, aceasta a fost nevoita sa urmeze o dieta controversata, constand intr-una amestec de sirop de artar, piper si suc de lamaie.

Desi a fost atentionata de catre medici ca este foarte periculos si daunator pentru organism, cantareata nu a bagat de seama. Fiind nevoita sa slabeasca cat mai repede posibil, singura metoda a fost sa urmeze o dieta bazata pe sirop de artar.

Cu toate acestea, actrita nu recomanda aceasta dieta nimanui, deoarece spune ea, exista si metode sanatoase pentru a slabi, insa ea nu a avut de ales pe vremea aceea.

Vedeta mai marturiseste ca imediat ce a renuntat la dieta, s-a ingrasat la loc.

Dieta Beyonce nu este una foarte sanatoasa, deci nu este recomandata de medicii nutritionisti.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*