Home / Diete Vedete / Dieta Irina Reisler sa slabesti 44 kg intr-un an
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta Irina Reisler sa slabesti 44 kg intr-un an

La varsta de 27 de ani Irina Reisler avea 100 de kilograme, de-a lungul unui an a reusit sa ajunga la 56 de kilograme. Si cum a reusit acest lucru surprinzator?

Dieta Irina Reisler este o dieta disociata pe zile, recomandata de un medic generalist. Irina a declarat ca dieta reprezinta un regim prietenos de a slabi si nu o schimbare completa a stilului de viata. Regula de aur a dietei de slabit este ca alimentele de origine animala nu se asociaza cu cele de origine vegetala.

In cadrul dietei sunt permise fructele, sub forma de compoturi, salate sau crude, legume proaspete, in salate, fierte sau preparate la cuptor, semintele si nucile sunt admise, dar in cantitati mai mici.

Astfel, dieta Irina Reisler presupune ca primele trei zile sa fie dedicate alimentelor vegetale. Acestea includ fructele, zarzavaturile si legumele. Ele pot fi consumate in orice cantitati si la orice ora. Trebuie doar sa fie preparate sanatos – de exemplu, salata de cruditati, de fructe, fierte etc. Urmatoarele trei zile sunt dedicate alimentelor de origine animala care includ carnea, ouale, branzeturile. Si acestea pot fi consumate in orice cantitate si la orice ora.

Dieta poate fi tinuta pana la atingerea greutatii dorite.

Alte reguli ale dietei Irina Reisler sunt renuntarea la sucuri, carbohidrati si zahar. Painea alba, cerealele, zaharul si bauturile carbogazoase sunt complet interzise. Preparatele pot fi condimentate cu sare si ulei virgin, insa in cantitati mici. In zilele in care se consuma preparate de origine animala trebuie evitata folosirea condimentelor aromatice pentru ca sunt de origine vegetala. Este permis sa consumi cafea neagra, ceaiuri sau alte bauturi non-calorice care nu contin adaos de zahar.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*