Home / Diete de Slabit / Dieta in Cuplu – Idei despre Slabit Rapid
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta in Cuplu – Idei despre Slabit Rapid

Cuplurile care se decid sa faca un efort comun pentru slabi si pentru a intra in forma, fac periodic sedinte speciale de consiliere. Pentru cea mai mare parte, este o idee buna – la urma urmei este mult mai usor sa mananci sanatos si sa faci exercitii in mod regulat cand si partenerul tau doreste acelasi lucru. Dar barbatii si femeile sunt putin diferiti – si de aceea dieta in cuplu este diferita si la fel si procesul de slabire este diferit.

Totul tine de mentalitate, pana la urma.Acum ceva timp s-a realizat un studiu in SUA pe 1000 de barbati si femei pentru a afla ce ii motiveaza sa scape de surplusul de greutate. Diferenta de gen a fost foarte clara. Pentru femei totul se reducea la aspect – aproape 40% au spus ca, atunci cand “ nu le place felul in care arata “ este timpul sa ia masuri. Pentru barbati, daca nu s-ar simti “ sanatosi “ abia atunci ar lua masuri si s-ar putea gandi poate la o dieta in cuplu.

De obicei este o idee proasta pentru cupluri de a transforma eforturile lor intr-un concurs- in primul rand din cauza ca terenul de joaca este rareori neted. Pentru inceput, nevoile de calorii ale unui barbat sunt mai mari decat ale unei femei- astfel barbatii tind sa slabeasca mai usor decat femeile. Majoritatea barbatilor pot reduce destul de putine calorii din dieta zilnica, si totusi sa aiba o cantitate rezonabila de alimente pe care sa le manance- si vor pierde in continuare in greutate. Poate fi cu adevarat frustrant pentru jumatatea feminina care, chiar daca mananca cu mult mai putin, pierde in greutate mult mai greu..

In dieta de cuplu, femeile ar putea invata ceva de la barbati, si anume sa se concentreze pe obiective pentru a evita frustrarea atunci cand rezultatele intarzie sa apara. Si poate daca continua pe calea aceasta ar fi mai usor pentru acestea sa realizeze cat de bine se simt, ca rezultat al unei mai bune diete si un stil de viata mai sanatos. Daca pun accentul pe a se simti mai sanatoase si mai puternice, femeile ar putea invata deasemenea, sa isi accepte corpurile.Aceasta idee de simbioza este un tel care, cu putin efort si atentie, poate fi realizat.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*