Home / Dr Oz / Dieta fulger Dr Oz – trei reguli simple
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta fulger Dr Oz – trei reguli simple

In timpul dietei fulger Dr Oz, trebuie sa consumi 90 % alimente cu continut dens de substante nutritive (de exemplu legume, seminte, nuci, fructe si boabe). Restul de 10 % trebuie sa includa uleiuri sanatoase, carne si produse lactate. Consuma alimente care iti ofera senzatia de satietate.

Aceasta dieta fulger Dr Oz dureaza sapte zile si trebuie sa urmezi trei reguli simple:

Consuma un mic dejun usor si fara grasimi. Mananca alimente ca terciul de ovaz sau fructe proaspete. Nu consuma proteine grele (ca lactatale, cereale, carne) la micul dejun. Un mic dejun usor mentine starea de detoxifiere a organismului. Trebuie sa tii minte si sa nu adauga zahar mancarii; zaharul provoaca foame toxica. Oricum aceste alimente contin deja zahar natural.

Dr Oz recomanda un pranz cu fasole, bun pentru mentinerea circumferintei taliei sau pentru micsorarea ei. Sabrina, una dintre persoanele care au tinut dieta, a recunoscut ca avea obiceiul sa manance orez, curry si gratare la pranz. Acest pranz cu siguranta nu ajuta la pierderea in greutate. I s-a sugerat sa consume alimente ca fasolea pentru a ajuta la topirea grasimilor de pe corp. In plus, fasolea ajuta la senzatia de satietate, scade insulina si contin amidon rezistent. Fasolea se transforma in acid care accelereaza pierderea in greutate.

La cina, incearca sa consumi alimente gustoase si bogate in substante nutritive, de exemplu o pita pizza cu broccoli. O alta optiune ar fi rulouri cu vinete.

Dr Oz sustine ca daca urmezi aceste reguli simple, vei pierde in greutate. Consuma fructe, ceapa si ciuperci pentru a porni starea de ardere a grasimilor a organismului, adica exact ceea ce trebuie in cadrul dietei fulger a dr Oz. Acestea au proprietati care ard grasimile. Fructele mentin insulina si glicemia la niveluri normale. Consuma-le zilnic, de exemplu la micul dejun, iar ceapa si ciuperci la pranz sau cina.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*