Home / Dr Oz / Dieta dr Oz
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta dr Oz

Daca aveai intrebari  legate de cartea de dieta dr Oz intitulata „Tu: La dieta: Manual pentru controlarea taliei” ai venit la locul potrivit. Scrisa impreuna cu Dr. Michael Roizen, a fost publicata in octombrie 2006 si a ramas cea mai populara carte de dieta. Iti prezentam un scurt rezumat al cartii de 386 de pagini, de ce  ramane o carte de top in ceea ce priveste dietele de slabit si daca principiile si instructiunile sunt metode eficiente de a slabi.

 

Cine este dr Oz?

Cu ajutorul emisiunii Oprah, s-a nascut un nou star. Dr Mehmet Oz poate fi adaugat la oaspetii celebrii impreuna cu Bob Greene de la Programul de dieta „Best Life” si multi altii. Dr Oz a aparut la mai multe emisiuni de televiziune, promovandu-si cartea si idea ca o circumferinta mai mica a taliei este mai importanta decat greutatea corporala. Chirurg si vice – director al chirurgiei la Universitatea Columbia, dr Oz este un doctor instruit cu ani de experienta in practica medicinii. El este profesor la Universitatea Columbia, director medical la Centrul Medical Integrat si director la Institutul Inimii.

Dieta dr Oz

Prima sectiune a cartii de dieta a dr Oz serveste ca un curs in adancime a anatomiei si fiziologiei, biologiei si fiziologia exercitiilor. Cu toate acestea, umorul si inteligenta sunt prezente pentru ca autorul prezinta cum functioneaza corpul intr-o maniera usor de citit. Dr Oz sustine ca informatiile sunt cheia pentru a putea sa slabesti sau sa iti rezolvi problemele de sanatate, cu speranta ca vor fi facute alegeri intelepte in ceea ce priveste obiceiurile dietetice si de exercitii. Intelegand cum si de ce organismul depoziteaza si arde grasimile, dupa semnalele de la creier, activitatea hormonala, diferite functii ale organelor, genetica celulara si nivelul de stres, reprezinta parte importanta a cartii. In aceasta sectiune a cartii, dr Oz face ca cititorul sa devina constient de riscul de a dezvolta probleme serioase de sanatate din cauza circumferintei taliei. El specifica faptul ca circumferinta taliei la o femeie trebuie sa fie sub 65 de cm, iar la barbati nu mai mult de 70 de cm.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*