Home / Diete de Slabit / Dieta disociata: slabesti pana la 9 kilograme
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta disociata: slabesti pana la 9 kilograme

Cu siguranta ai auzit de una dintre variantele dietei disociate si de rezultatele sale. La urma urmei, poate fi o dieta destul de usor de tinut care consta in consumul unui singur aliment sau a anumitor combinatii de alimente. Se crede ca prin evitarea unor asocieri de alimente se poate slabi, mancand fara restrictii. Dieta disociata poate fi de mai multe feluri, de exemplu alimentele pot fi impartite consecutiv, pe zile (de exemplu o zi legume, alta zi doar fructe, o zi lactate) sau poate disociata pe fiecare masa.

Tipurile de diete disociate sunt dieta Monica Anghel, o dieta dezechilibrata care consta in consumarea unul singur aliment pe zi, dieta irina Reisler, tot o dieta dezechilibrata, dieta3/3/3 – presupune consumul aceluiasi tip de aliment timp de trei zile si poate ajuta la pierderea a 9 kilograme, dieta de 7 zile care consta in consumul unui singur tip de aliment pe zi, timp de 7 zile si dieta Montignac care presupune asocierea sanatoasa de alimente si un stil de viata sanatos.

In timpul dietei, trebuie sa tinem minte sa nu sarim peste micul dejun, pentru a avea energie in timpul zilei. Pranzul trebuie sa contina proteine, iar cina alimente usor de digerat. Rezultatele variaza in functie de tipul de dieta disociata pe care o selectezi, se poate slabi de la 2 pana la 9 kilograme, se poate slabi repede si mult sau mai incet si mai sanatos – varianta mai avantajoasa pentru ca previne luarea inapoi in greutate.

Dietele disociate – care ajuta la pierderea rapida a kilogramelor – nu sunt prea recomandate pentru ca prezinta anumite dezavantaje. Ele sunt potrivite ca masuri de urgente, insa se pot dezvolta probleme de sanatate sau poate aparea efectul yo-yo, adica luarea inapoi in greutate.

Avantajele dietei disociate sunt ca poti slabi cateva kilograme in timp foarte scurt si, in cazul dietei disociate pe zile, este ca poti desert daca o faci toata ziua dedicata acesteia.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*