Home / Dr Oz / Dieta de 90 de zile a Dr. Oz
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta de 90 de zile a Dr. Oz

Cauti un program care sa te ajute sa scapi de kilogramele in plus? Dieta de 90 de zile a Dr. Oz a fost mediatizata in mai multe arene publice, cum e si Emisiunea Oprah Winfrey. Este ceea ce prescrie Dr. Oz pentru sanatatea si starea generala. Programul se bazeaza pe alegerea mancarurilor nutritive si intretinere fizica moderata.

 

Ce este dieta de 90 de zile a Dr. Oz?

Numita oficial „Planul de a te simti mai tanar si de a trai mai mult de 90 de zile”, programul de dieta pune accentul pe anumite schimbari sanatoase in ceea ce priveste stilul de viata. Prima schimbare o reprezinta nutritia, mai exact ce trebuie sa eviti sa consumi cu orice pret si ce trebuie sa incluzi in mod regulat in consumul dietetic zilnic si saptamanal. A doua schimbare, la fel de importanta ca prima componenta a strategiei Dr. Oz, o reprezinta activitatile fizice, care includ cardio, intarire, tonifiere si exercitii pentru flexibilitate.

Ce trebuie sa eviti in cadrul dietei de slabit?

Potrivit Dr. Oz si a co – autorului Dr. Roizen, anumite mancaruri ne fac sa imbatranim prematur si sa ne imbolnavim. Sunt multe alimente de evitat care pot fi daunatoare corpului, ca de exemplu:

Zaharul: potrivit acestei diete, zaharul alb este unul dintre principalele motive pentru care avem pofte pentru zahar si dulciuri in mod regulat. Este bine sa combinam zaharul cu fibre, de exemplu gem cu paine din cereale integrale. Cand este combinat cu carbohidrati complecsi, proteine si/sau grasimi sanatoase, absorbia zaharului este regularizata si poftele sunt tinute departe, pentru ca reactia insulinei este mai moderata.

Sirop de porumb cu nivel ridicat de fructoza: biollogic, acest sirop blocheaza functia unui hormon numit leptina. Acest lucru nu avanteazaja corpul deoarece leptina este responsabila pentru controlarea apetitului.

Dr. Oz recomanda evitarea fainei albe de oarece nu are valori nutritive. Este foarte rafinat, ingredient alimentar procesat care nu mai prezinta niciunul dintre beneficiile disponibile in granele din care provine. Este important ca cei care tin dieta sa opteze pentru cereale integrale si alimente din cereale integrale pentru continutul de fibre si alte substante nutritive.

Dr. Oz recomanda si evitarea grasimilor saturate si cele hidrogenate. Acestea contin colesterol si dauneaza muschilor inimii si arterelor.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*