Home / Dr Oz / Dieta de 28 de zile a Dr. Oz
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta de 28 de zile a Dr. Oz

Carbohidratii procesati elibereaza serotonina in creier – o substanta chimica asociata cu sentimentul de fericire si pace. Cand oamenii se „medicamenteaza singuri” cu carbohidrati, nu este doar o expresie – este un raspuns chimic potent si cu potential de a da dependenta. Daca simti ca esti dependenta, dezvata-te singura de carbohidratii nesanatosi cu planul de dieta de 28 de zile a Dr. Oz si gaseste-ti libertatea in alternative sanatoase. In prima saptamana a programului, pune accentul pe adaugarea carbohidratilor sanatosi in alimentatie si elimina-i incet pe cei nesanatosi. Acest lucru va ajuta la alinarea simptomelor provocate de la retragerea carbohidratilor nesanatosi.

Dieta de 28 de zile a Dr. Oz incepe cu adaugarea produselor alimentare care opresc aparitia poftelor.

Adauga cereale integrale, ca fulgii de ovaz, quinoa, paine din cereale integrale, orez brun, paste din cereale integrale, si fructe ca merele, perele, coacazele si pepenele. Aceste alimente te tin satula pe o perioada mai lunga si contin antioxidanti care au rolul de a proteja chimia creierului.

In cea de-a doua parte a programului de dieta de 28 de zile a Dr. Oz suportul psihic devine vital deoarece acum vei elimina aportul de carbohidrati nesanatosi la doua serviri pe zi.

Dependenta pentru alimente se trateaza similar oricarei alte dependente, asa ca vei avea nevoie de un sponsor – acesta poate fi oricine de la un prieten la un partener/a de dieta sau un profesionalist in domeniu. Dr. Oz este de parere ca atunci cand suntem sprijiniti moral si suntem fericiti cu vietile noastre, creierul nostru secreta serotonina – aceeasi substanta chimica a creierului care era eliberata la consumul acelor carbohidrati nesanatosi. Nu depinde atat de mult de ceea ce elimini din viata ta, ci mai mult ceea ce adaugi. Aceasta este cheia de a sustine schimbarea pe termen lung.

In saptamana a treia a dietei de 28 de zile a Dr. Oz te vei limita la o singura servire de carbohidrati pe zi, deci vei avea nevoie sa gasesti alte modalitati de a face fata poftelor.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*