Home / Dr Oz / Dieta de 10 zile a Dr. Oz
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta de 10 zile a Dr. Oz

Majoritatea dintre noi am auzit de dieta de 90 de zile Dr. Oz, insa ultimul trend il reprezinta dieta de 10 zile a Dr. Oz.

Dr. Oz este vice – presedinte si profesor de chirurgie la Universitatea Columbia, si are titlul de director al Institutului Cardiovascular si a Programului Complementar de Medicina la Spitalul Prezbiterian din New York. Cu toate acestea, modul sau de abordare al dietelor si a sanatatii l-au facut o vedeta, fiind invitat ca oaspete la emisiunea Oprah Winfrey. Astazi, el are propria sa emisiune numita Dr. Oz.

Dieta de 10 zile a Dr. Oz nu este tocmai o dieta obisnuita de 10 zile, ea poate fi  un stil de viata sanatos.

In cadrul acestor 10 zile poti slabi cu un numar la marimea hainelor. Este o abordare sanatoasa a stilului de viata care recomanda eliminarea alimentelor nesanatoase inclusiv uleiul hidrogenat, zaharul, siropul de porumb bogat in fructoza si fainile imbogatite.

Sfaturi pentru dieta de 10 zile a Dr. Oz:

Impreuna cu obiceiuri sanatoase de a manca, Dr. Oz ofera in cartea sa si sfaturi pentru a tine oamenii motivati in timp ce incearca sa slabeasca si sa mentina un stil de viata sanatos.

De exemplu, Dr. Oz recomanda o plimbare zilnica de 30 de minute. Exercitiile trebuie sa faca parte din stilul de viata, nu trebuie sa reprezinte ceva aditional pentru care sa iti faci timp.

Indeparteaza tentatiile: odata ce te-ai hotarat sa slabesti si sa traiesti sanatos, scapa de alimentele potential daunatoare. Nu are sens sa iti sabotezi eforturile tinand „alimente nepermise” la indemana. A fi un cumparator inteligent este parte a slabirii cu dieta de 10 zile a Dr. Oz. Acest lucru nu se refera doar la evitarea anumitor alimente, dar si la invatarea alegerii alimentelor integrale ca legume si produse din cereale integrale.

Dr. Oz nu spune sa elimini complet grasimile, insa alege-le pe cele sanatoase si in cantitati mici, de exemplu nucile. Dr. Oz recomanda sa consumi o cantitate mica de grasimi sanatoase inaintea meselor. Astfel, corpul tau va crede ca ai mancat si vei consuma mai putine alimente.

Un alt sfat al Dr. Oz spune sa incluzi fibrele – sunt elemente importante care, pe langa faptul  ca ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, ajuta in procesul digestiv si mentine nivelul glicemiei echilibrat.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*