Home / Diete de Slabit / Dieta cu Limonada
Dieta cu Limonada

Dieta cu Limonada

Pentru eliminarea toxinelor din organism, medicul american Stanley Burroughs propune o reteta veche de detoxifiere, si anume dieta cu limonada.

Descoperita de acesta in 1940, dieta cu limonada presupune prepararea, in fiecare zi, a unui suc din zeama a sase lamai, putin sirop de artar si piper, la care se adauga apa, dupa gust. Sucul se consuma in fiecare dimineata, timp de cel putin zece zile, inainte de micul dejun. Pentru a avea efectul scontat, dieta cu limonada poate fi urmata de trei ori pe an, durata maxima de aplicare a retetei fiind de 40 de zile. Nu are importanta sezonul in care urmati aceasta cura de slabire cu limonada si nici regimul alimentar.

Aceasta veche reteta de detoxifiere nu numai ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism, dar asigura si echilibrul nutritiv necesar in orice cura de slabire.

Va invitam sa incercati aceasta dieta. Asteptam comentariile dvs pe aceasta dieta aici.Ultimele Cautari:

One comment

  1. buna ziua .nu am inteles in legatura cu dieta cu limonada ,inafara de limonada nu se mai consuma nici un aliment?va rog sa i-mi raspundeti.la rvedere

Scrie un Comentariu

Scroll To Top

Vrei sa Primesti Cele Mai Noi Diete si Produse de Slabit direct la tine in e-mail?

Daca doresti sa fii la curent cu toate dietele si produsele de slabire noi, precum si cele recomandate de Dr Oz in emisiunea sa, te invitam sa te abonezi la newsletterul nostru. Vrei primi direct la tine in e-mail informatii despre:

  • Produse Sanatoase de Slabit
  • Diete si Retete Naturale si Sanatoase
  • Diverse Produse pentru Sanatate
Inchide