Home / Diete de Slabit / Dieta cu Limonada
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta cu Limonada

Pentru eliminarea toxinelor din organism, medicul american Stanley Burroughs propune o reteta veche de detoxifiere, si anume dieta cu limonada.

Descoperita de acesta in 1940, dieta cu limonada presupune prepararea, in fiecare zi, a unui suc din zeama a sase lamai, putin sirop de artar si piper, la care se adauga apa, dupa gust. Sucul se consuma in fiecare dimineata, timp de cel putin zece zile, inainte de micul dejun. Pentru a avea efectul scontat, dieta cu limonada poate fi urmata de trei ori pe an, durata maxima de aplicare a retetei fiind de 40 de zile. Nu are importanta sezonul in care urmati aceasta cura de slabire cu limonada si nici regimul alimentar.

Aceasta veche reteta de detoxifiere nu numai ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism, dar asigura si echilibrul nutritiv necesar in orice cura de slabire.

Va invitam sa incercati aceasta dieta. Asteptam comentariile dvs pe aceasta dieta aici.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

One comment

  1. buna ziua .nu am inteles in legatura cu dieta cu limonada ,inafara de limonada nu se mai consuma nici un aliment?va rog sa i-mi raspundeti.la rvedere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*