Home / Diete de Slabit / Dieta Bianca Dragusanu
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu este considerata una dintre cele mai frumoase si atragatoare femei din Romania. Desigur, ca si orice alta vedeta, si Bianca Dragusanu are secretul ei pentru care se mentine atat de bine. Ea a marurisit in revista Tabu ca atunci cand simte ca este nevoie sa slabeasca rapid, foloseste infometarea. Acest tip de “dieta”este foarte nesanatos deoarece orgniasmul uman este astfel conceput incat nealimentandu-l, aceste simte pericolul si stocheaza toata grasimea in organism.

Dieta Biancai Dragusanu fara mancare nu este recomandata cand vrem sa slabim pe termen lung deoarece efectele immediate nu sunt atat de grave, in timp acestea pot devein mult mai severe. Fosta iubita a lui Catalin Botezatu marturiseste ca atunci cand se ingrasa 2, 3 kilograme nu mai mananca timp de o saptamana ca sa le dea jos.

Desi vedeta este mereu in forma foarte buna, dieta urmata de Bianca Dragusanu este nesanatoasa si nerecomandata pentru organismul uman. Fiind o persoana publica preocupata mereu de felul cum arata, Bianca Dragusanu renunta definitiv la mancare atunci cand vine vorba de prezentari de moda. Frumoasa blonda spune ca incearca sa mentina o alimentatie cat de cat echilibrata si face sport atunci cand are timp.

Cu toate acestea, dieta Biancai Dragusanu este una la care apeleaza foarte multe tinere atunci cand vine vorba de eliminarea rapida a catorva kilograme, fiind cea mai nerecomandata “dieta” .

Pentru mai multe noutati despre dietele vedetelor cititi site-ul nostru!Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*