Home / Diete Vedete / Dieta Andra te ajuta sa slabesti 15 kilograme
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Dieta Andra te ajuta sa slabesti 15 kilograme

Bazandu-se pe reducerea caloriilor si a carbohidratilor, dieta Andra este o dieta stricta, prin care Andra Maruta a reusit sa slabeasca 15 kilograme dupa nastere.

Din cele 18 kilograme castigate, Andra a reusit sa slabeasca 15 limitand aportul de calorii si carbohidrati si suplimentand cu proteine slabe. In plus, dupa ora 18, dieta presupune doar consumul de apa. Un exemplu al dietei Andra ar arata astfel: la micul dejun cereale integrale fara zahar cu lapte degresat, un ou, o bucata mica de branza si o rosie. Pranzul este compus dintr-un piept sau pulpa dezosata preparata la gratar si o salata verde, iar cina doar multe lichide.

In ciuda dietei stricte, Andra a reusit sa slabeasca in sase luni dupa nastere, lucru pozitiv pentru ca organismul uman are nevoie de timp pentru a se putea adapta.

Specialistul in dieta, terapii corporale a declarat despre Dieta Andrei ca „este corect construita, pentru a produse slabirea – cu o astfel de dieta poti slabi 15 kilograme in timp mult mai scurt (si 2 luni), cu conditia sa ai 15 kilograme in plus”. Proteinele slabe sunt utile pentru cresterea ratei metabolice si sentimentul de satietate. Cu toate acestea, dieta nu este recomandata decat pentru perioade scurt din cauza ca limiteaza prea mult caloriile si substantele nutritive de care are nevoie corpul.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*