Home / Detoxifiere / Detoxifierea Colonului prin Fibre Dietetice
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Detoxifierea Colonului prin Fibre Dietetice

Detoxifierea colonului se face foarte usor prin aportul de fibre in organism. De ce ?

Fibra insolubila este acea substanta din produsele alimentare care nu poate fi digerata sau absorbita de colon. Din aceasta categorie fac parte pectin, celuloza, hemiceluloza si guma sau cauciuc. Fibra se gaseste doar in alimentele vegetale cum ar fi fructe, legume, nuci sau cereale integrale.

Tipuri de fibre dietetice detoxifiante

Exista doua tipuri de fibre, fibre solubile si insolubile. Fibrele solubile se dizolva in apa. In sange, fibrele solubile ajuta la reducerea colesterolului seric prin legare cu lipoproteine cu densitate scazuta. Fibrele solubile in apa pot fi gasite in mere, portocale, tarate de ovaz si fasole. Fibrele dietetice se gaseste doar in alimentele vegetale, cum ar fi fructe, legume, nuci si cereale integrale. Ouale, produsele lactate si carnea  nu contin nici o forma de fibra devenind astfel alimente care ingreuneaza tractul intestinal si colonul.

Studiile au aratat ca acele culturi care au o dieta bogata in fibre au o incidenta mult mai mica de diverticuloza, o afectiune care a afectat peste 30 de milioane de americani. O slabire in peretele intestinal cauzata de presiunea de la fecale, poate produce aceasta boala numita diverticuloza. Jurnalul American de tulburari digestive a raportat ca 85% din suferinzii de diverticuloza au fost vindecati cu succes dupa ce au urmat o dieta bogata in fibre si au urmat un program de curatarea colonului.

Detoxifierea organismului si curatarea colonului sunt acum la indemana oricui datorita suplimentelor de ultima generatie care au aparatu pe piata in ultimii an. Un produs foarte bun care va poate ajuta sa curatati colonulul si sa va protejati impotriva diverticulozei si a altor afectiuni foarte grave este Total Cleanse Colon. Cititi mai multe despre acest produs in rubrica: Detoxifierea Organismului cu Total Cleanse ColonAvem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*