Home / Masca de Par / De ce sa folosesti masca cu ulei de masline pentru par
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

De ce sa folosesti masca cu ulei de masline pentru par

Uleiul de masline este printre cele mai recomandate ingrediente naturale in ceea ce priveste tratarea pielii si a parului.

Masca cu ulei de masline pentru par ofera stralucire parului si o infatisare mai sanatoasa, previne ruperea si, in unele cazuri, chiar si caderea parului.

Tratamentele cu ulei de masline se poate folosi si pentru readucerea la viata a parului uscat, pentru descalcirea mai usoara, pentru redarea stralucirii, dupa colorarea parului. Este recomandat ca in cazul tratamentelor cu ulei de masline, sa folositi un produs de calitate ridicata, pentru a evita posibilele substante chimice pe care le-ar putea contine produsul.

Una dintre mastile pentru hidratarea parului are ca ingrediente cinci linguri de ulei de masline si cateva picaturi de miere. Acestea se amesteca intr-un bol pana acesta devine nelipicios.

Amestecul obtinut se aplica pe toata suprafata capului, in mod egal, pe parul umed. Timp de 90 de minute acoperiti parul cu o folie de plastic – pentru o absorbtie maxima a uleiului si a mierii. Pentru o aroma mai placuta, puteti adauga in amestec rozmarin sau levantica, cu cateva zile inainte de a folosi masca. Masca trebuie clatita cu sampon si apa calduta, iar parul isi va redobandi stralucirea si vitalitatea.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*