Home / Diete de Slabit / Cura Eficienta de Slabire cu Fructe si Lactate
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Cura Eficienta de Slabire cu Fructe si Lactate

Aceasta este o dieta foarte interesanta, implicand  mancarea unui singur tip de fruct si un singur produs lactat pe parcursul unei zile. Combinatiile cel mai des intalnite sunt banana si lapte sau grepfrut si branza. Se poate urma numai cateva zile (maximum – o saptamana).

Cele 3 elemente de baza suntlapte, banane si grepfrut.Durata se intinde pe 3-7 zile, iar kilogramele pierdute:3 in 3 zile, un rezultat cel putin satisfacator.Cu toate acestea, este interzisa dieta aceasta persoanelor cu probleme hepatice sau renale.

La dieta cu banane si lapte, se iau trei mese pe zi, fiecare compusa dintr-o cana (0,25l) cu lapte degresat sau ceai, neindulcit, si doua banane (care se pot consuma ca atare, amestecate cu lapte sau coapte in coaja la cuptor).

La dieta cu grepfrut si branza, se iau tot trei mese zilnic, compuse dintr-un grepfrut taiat in jumatati si amestecat cu 100 grame de branza degresata. In ambele cazuri, se poate bea apa si ceai in cantitatea dorita. Laptele sau branza pot fi inlocuite cu iaurt degresat, care asigura o digestie mai buna.

Marele avantaj al acestei diete este faptul ca puteti urma acest regim destul de usor si aproape oriunde v-ati afla. Nu apare senzatia de foame, bananele fiind satioase. Este o dieta necostisitoare, ideala pentru vegetariene.

Drept inconvenient ar putea fi considerat faptul ca aduce foarte putine calorii organismului si prezinta carente nutritive importante (de vitamine, proteine etc.). De aceea, acest regim poate provoca subnutritie daca este urmat o perioada mai indelungata decat cea indicata.

Cu toate astea, daca e urmata cum trebuie, dieta de slabire cu fructe si lactate va poate aduce rezultate foarte bune intr-un timp foarte scurt.Nu strica sa incercatiAvem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro