Home / Cure de Slabire / Cura de Slabire cu suc de Rosii
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Cura de Slabire cu suc de Rosii

Va prezint astazi o cura de slabire cu suc de rosii foarte usoara, care va aduce beneficii daca doriti sa slabiti. Urmand cura de slabire cu suc de rosii se poate slabi pana la 30 de kilograme in 4 luni de zile.

Asadar cura de slabire explicata pe mesele principale:

Dimineata: Micul dejun fiind considerat si cea mai importanta masa din timpul zilei, se poate consuma orice. Important este sa mancati bine si sa nu consumati mai mult de 50 g de paine, o cafea si un ceai.
La pranz si cina: Se consuma numai suc de rosii (atentie, nu bulion). Recomand sa consumati cat de mult suc de rosii puteti, chiar si 1/2 litri la o masa sau mai mult. In general cate un pahar de 250 ml este in regula atat la pranz cat si seara. Cand urmati cura de slabire cu suc de rosii puteti bea cat de mult suc de rosii doriti.

Astfel in prima saptamana va puteti astepta sa slabiti in medie in jur de 4 kilograme iar in urmatoarele saptamani care vor urma veti slabi in jur de 1,5 kilograme pe saptamana. Va recomand sa va cantariti de doua ori pe saptamana martea si vinerea. Eu asa am facut. De vineri pana marti pierdeam 0,5 kg, de marti pana vineri 1 kg. Am inceput cura in 10 martie si, de la 90 kg, pe 19 iunie a aceluiasi an aveam 58,8 kg. Nu am facut riduri, nu am slabit in puteri.

Purtam la mine o ciocolata formata din 10 tablete de 1 cm la care apelam (doar o bucata din 10) cand simteam ca-mi tremura coatele si genunchii (faceam un pic de hipoglicemie). La sfarsitul curei (dureaza in functie de cat vreti sa slabiti), nu-ti mai trebuie mancare nici multa, nici concentrata! Si rezultatul se mentine.

Daca doriti sa stimulati organismul sa slabeasca mai rapid si mai usor, va recomand cel mai bine vandut produs de slabire din America, Acai Berry.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

3 comments

  1. daca stie cineva, daca beau 1,5-2L de suc/zi, e ok sau nu? imi place la nebunie , si ma gandeam….

  2. e cineva pe-aici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*