Home / Cure de Slabire / Cura de slabire cu apa
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Cura de slabire cu apa

Apa are 0 calorii. Ce ar putea fi mai simplu, daca nu cura de slabire cu apa? Bineinteles, daca este inteleasa gresit, dieta poate fi periculoasa. Apa are un rol vital in dieta, insa doar ca parte integranta a alimentatiei sanatoase. Cura de slabire cu apa te ajuta sa pierzi kilogramele in plus si la detoxifierea corpului, prin eliminarea toxinelor. In plus, iti vei putea controla mai bine senzatia de satietate si consumul de calorii.

Desi sunt mai multe tipuri de cure de slabire cu apa, regula de baza este aceeasi la toate: trebuie sa consumi o anumita cantitate de apa plata, fiarta si racita, dimineata, pe stomacul gol. In timpul curei de slabire cu apa poti urma o alimentatie echilibrata, reducand sau eliminand complet grasimile, dulciurile, alcoolul si alimentele procesate.

Sunt doua variante de cure de slabire cu apa. La varianta 1 trebuie sa consumi jumatate de litru de apa in fiecare dimineata, pe stomacul gol in prima saptamana. In urmatoarele 2 saptamani cantitatea de apa care trebuie consumata in fiecare dimineata creste cu cate o jumatate de litru. A doua varianta a curei de slabire cu apa presupune consumul a 250 ml de apa fiarta si racita in prima dimineata si cresterea treptata a cantitatii in urmatoreale 7 zile. Incepand din ziua a9a trebuie sa reduci treptat numarul de apa consumata – faza respectiva dureaza 15 zile, perioada in care se slabeste cel mai mult.

In timpul curei de slabire cu apa se poate consuma cate un pahar de apa inainte de fiecare masa pentru ca ajuta la scaderea apetitului. In plus, consumand apa in loc de sucuri carbogazoase sau alte bauturi, se reduce mult aportul de calorii ingerate. Se recomanda si consumul moderat de fructe si legume pentru ca acestea contin vitamine, minerale si fibre.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*