Home / Diete de Slabit / Cura de Slabire Corina Chiriac
Cura de Slabire Corina Chiriac

Cura de Slabire Corina Chiriac

Invidiata pentru felul cum arata, cantareata Corina Chiriac ne dezvaluie putin din secretele siluetei si a modului de mentinere. Aceasta foloseste o dieta echilibrata, adoptand o alimentatie sanatoasa.

Corina a reusit sa slabeasca aproximativ 35 de kilogrmae intr-un an si jumatate, fiind ajutata foarte mult si de sport. Aceasta a facut mult sport, declara intr-un interviu. Este de parere ca nefericirea ingrasa si de aceea este bine ca inainte de a incepe orice fel de cura de slabire, sa analizam bine situatia emotionala.

Corina Chiriac si-a dorit foarte mult sa slabeasca cat mai repede posibil, urmand orice fel de mijloc pentru aceasta. A apelat de cateva ori si la medicul nutritionist, dupa care au urmat o serie lunga de analize medicale.

Se pare ca aceasta nu a intampinat probleme grave pe parcurusul dietei, din contra, arata foarte bine pe zi ce trece, iar in prezent, are foarte mare grija ce mananca.Ultimele Cautari:

Scrie un Comentariu

Scroll To Top

Vrei sa Primesti Cele Mai Noi Diete si Produse de Slabit direct la tine in e-mail?

Daca doresti sa fii la curent cu toate dietele si produsele de slabire noi, precum si cele recomandate de Dr Oz in emisiunea sa, te invitam sa te abonezi la newsletterul nostru. Vrei primi direct la tine in e-mail informatii despre:

  • Produse Sanatoase de Slabit
  • Diete si Retete Naturale si Sanatoase
  • Diverse Produse pentru Sanatate
Inchide