Home / Diete de Slabit / Cura de Slabire Corina Chiriac
Cura de Slabire Corina Chiriac

Cura de Slabire Corina Chiriac

Invidiata pentru felul cum arata, cantareata Corina Chiriac ne dezvaluie putin din secretele siluetei si a modului de mentinere. Aceasta foloseste o dieta echilibrata, adoptand o alimentatie sanatoasa.

Corina a reusit sa slabeasca aproximativ 35 de kilogrmae intr-un an si jumatate, fiind ajutata foarte mult si de sport. Aceasta a facut mult sport, declara intr-un interviu. Este de parere ca nefericirea ingrasa si de aceea este bine ca inainte de a incepe orice fel de cura de slabire, sa analizam bine situatia emotionala.

Corina Chiriac si-a dorit foarte mult sa slabeasca cat mai repede posibil, urmand orice fel de mijloc pentru aceasta. A apelat de cateva ori si la medicul nutritionist, dupa care au urmat o serie lunga de analize medicale.

Se pare ca aceasta nu a intampinat probleme grave pe parcurusul dietei, din contra, arata foarte bine pe zi ce trece, iar in prezent, are foarte mare grija ce mananca.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top