Home / Diete de Slabit / Cura de Slabire Andreea Marin
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Cura de Slabire Andreea Marin

Dupa foarte scurt timp de la nasterea copilului, Andreea Marin a reusit sa ajunga la silueta ce o avea inainte. Aceasta a slabit mai bine de 22 de kilograme, insa aceasta dieta a costat-o 2500 de euro pe luna.

Andreea Marin a nascut prin cezariana, facand eforturi foarte mari sa revina la silueta ce a avut-o inainte. A facut foarte mult sport, a mers des la orele de masaj, dar a apelat si la tratamentele realizate cu ajutorul aparatelor ultraperformante.

Un ajutor de mare folos au fost orele de dans pe care “zana surprizelor” le ia de ceva vreme. Aceasta a apelat si la endermologie, pentru combaterea vergeturilor si a celulitei.

Andreea Marin ne mai marturiseste ca de doua ori pe saptamana foloseste un tratament suplimentar cu o crema anticelulitica si costa in jur de 50 de euro.

Nu renunta nici la orele de masaj, tot de doua ori pe saptamana, fiind destul de costisitoare.

Vedeta mai recurge si la impachetarile bodyspa thermo, tot de doua ori pe saptamana, costand 50 de euro sedinta. Aceste impachetari ajuta la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii, eliminand de asemenea aspectul de coaja de portocala. Pe luna, Andreea Marin plateste 400 de euro pentru acest tratament.
Andreea Marin este o femeie careia ii place mereu sa arate bine, de aceea frecventeaza destul de des saloanele de coafura de “fite” din Bucuresti si  saloanele de cosmetica.

De asemenea, apeleaza si la tratamentele faciale si corporale, ajungand chiar la 350 de euro pe luna.

Stati linistiti, Andreea Marin nu a uitat de silueta ei. A tinut un regim adecvat, corect, a facut mult sport, a avut o alimentatie sanatoasa, si-a respectat orele de somn, si a mancat foarte multe legume, fructe si peste, ne marturiseste vedeta.

Om fiind, nu a putut renunta nici la dulciuri, consumandu-le cu bun simt.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*