Home / Pastile si Capsule de Slabit / Cum functioneaza capsulele Tomato Plant
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Cum functioneaza capsulele Tomato Plant

Capsulele Tomato Plant sunt produse naturale pentru slabire si au ca ingredient de baza extractul de rosii. Mai exact, capsulele Tomato Plant contin tomatina, castravete amar, fructe de catina, capsaicina si aloe barbadensis.

 Pe langa slabire, capsulele Tomato Plant ajuta la accelerarea digestiei si la scaderea semnificativa a colesterolului.

Este un produs natural deci nu prezinta efecte adverse.

Ingredientele capsulei Tomato Plant:

  • Tomatina contine licopen, zaharide, acid malic si provitamina A. Licopenul este un oxidant natural, care ajuta in mod intens la scaderea nivelului colesterolului din organismul uman si previne intens ingrosarea arterelor; zaharidele sunt pentru stimularea digestiei; acidul malic, care minimalizeaza tensiunea arteriala si provitamina A este un element cu efect de intarire a imunitatii.
  • Castravetele amar pe care il contin capsulele Tomato Plant regleaza in mod normal nivelul glucidic si lipidic, intareste sistemul imunitar si mareste absorbtia vitaminelor
  • Fructele de catina prezinta Omega 3, Omega 6, Omega 9, acizi grasi esentiali nesaturati, elemente pe care organismul nu poate sa le sintetizeze singur. In plus contine vitamina E care contribuie la regenerarea celulara si acid oleic care scade colesterolul.
  • Capsaicina din capsulele Tomato Plant are rolul de a mari rata metabolica, find supranumit si „elementul magic care topeste grasimile”.
  • Aloe barbadensis functioneaza ca antioxidant, regland metabolismul si stimuland digestia.

Capsulele Tomato Plant produc o slabire graduala si naturala, spre deosebire de diferite diete sau alte produse de slabit care pot ajuta la procesul de pierdere in greutate, insa doar pe termen scurt. Ele pot fi folosite de oricine cu varste cuprinse intre 16 si 65 de ani.

Un avantaj al capsulelor de slabire Tomato Plant este ca nu necesita diete sau exercitii fizice extenuante pentru a-si face efectul.

Se administreaza cate o pastila dimineata, inainte sau dupa micul dejun, pentru nu mai mult de trei luni sau pana se ajunge la greutatea ideala (daca aceasta are loc mai repede).Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*