Home / Pastile si Capsule de Slabit / Comprimatele Daphne anti – dulce
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Comprimatele Daphne anti – dulce

Dietele drastice si uneori chiar si cele echilibrate nu sunt mereu bune pentru organism, mai ales daca sunt practicate prea des sau neadecvat. Pentru a slabi in mod natural, iti recomandam comprimatele Daphne anti – dulce, produs realizat din extracte naturale. Comprimatele Daphne ajuta la suprimarea poftei de mancare, cat si suprimarea poftei de alimente dulci, prevenind astfel acumularea unor calorii nedorite.

Ce ingrediente au comprimatele Daphne anti – dulce?

Comprimatele Daphne anti – dulce contin: frunze de Gymnema sylvestre 70 mg, extract de Hoodia gordonii 30 mg, ulei esential de portocale (Aurantii aetheroleum) 8 mg, ulei esential de lamaie (Citri aetheroleum) 7 mg, ulei esential de scortisoara (Cinnamomi aetheroleum) 1 mg, ulei esential de menta (Menthae aetheroleum) 1 mg,  fructoza, celuloza microcristalina, talc, aerosil, stearat de magneziu.

Ingredientele naturale ale comprimatelor Daphne anti – dulce au proprietati de a suprima pofta de mancare ducand la reducerea aportului de calorii consumate. In plus, ajuta si la reducerea apetitului in general, ajungand sa consumam portii mai mici de alimente si, deci, mai putine calorii.

Cum functioneaza ingredientele comprimatelor Daphne?

Gymnena sylvestre, de exemplu, este o planta care ajuta la reglarea metabolismului glucidelor. Ea contine polipeptida, o substanta chimica ce se aseamana cu cea a glucozei, care se leaga de receptorii papipelor gustative pentru gustul dulce de la nivelul limbii si ii blocheaza. Unul din rezultate este ca dispare senzatia de dulce. Acelasi mecanism functioneaza si la nivel intestinal rezultand o reducere de aproximativ 50 % a absorbtie glucidelor ingerate.

Hoodia gordonii pe care o contin comprimatele Daphne elibereaza o substanta chimica asemanatoare cu glucoza, insa este mult mai puternica decat aceasta, si inhiba senzatia de foame. Urmatoarele ingrediente naturale ale comprimatelor Daphne au rolul de a spori proprietatile principalelor extracte de plante si ajuta la sustinerea pierderii in greutate intr-o modalitate sanatoasa si eficace.

Durata unei cure cu comprimate Daphne este de aproximativ doua – trei luni, luandu-se cate un comprimat inaintea fiecarei mese principale.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*