Home / Curatarea Colonului / Colonul si detoxifierea colonului cu Total Cleanse Colon
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Colonul si detoxifierea colonului cu Total Cleanse Colon

Te intrebi cum are loc detoxifierea colonului? Colonul, sau mai bine spus intestinul gros elimina afara din corp toate elementele din mancare care nu au fost asimilate in procesul de digestie. Rolul colonului in organism este de a absoarbe apa care a fost concentrata in materiile fecale, acestea aflandu-se intr-o stare la lichida atunci cand ies din intestinul subtire.

In mod normal, pentru ca detoxifierea colonului sa fie una sanatoasa, trebuie ca cca 86% din apa sa fie reabsorbita. Acest lucru deasemenea insemnand ca scaunul are o consistenta normala. Indiferent de caz, daca apa reabsorbita este mai multa sau mai putin, apar probleme la detoxifierea colonului.

Resturile care provin din alimente sunt eliminate din organismul nostru in 18-24 de ore de la consumarea lor. Daca detoxifierea la nivelul colonului nu este una sanatoasa, aceste deseuri se vor depune pe peretii intestinului, favorizand aparitia diferitelor probleme la nivelul colonului.

Daca nu urmati o dieta de detoxifiere a colonului, resturile care se depun pe colon se vor ingrosa tot mai tare iar primul lucru de care ve-ti suferi va fi o asimilare mult mai slaba a vitaminelor in corp.

Primul lucru care va imbunatati detoxifierea colonului este sa consumati mai multe fibre. Va intrebati care este rolul fibrelor si detoxifierea colonului? Este simplu. Fibrele absorb resturile si deseurile care se acumuleaza pe colon si totodata previn cumularea de deseuri pe colon. Astfel, detoxifierea naturala a colonului ar fi o solutie foarte buna, insa este foarte greu sa aducem organismului nostru un aport suficient de fibre zilnic pentru sanatatea colonului deoarece alimentele procesate nu contin toti nutrientii reali.

Detoxifierea colonului si Total Cleanse Colon

Solutia ideala care ajuta la detoxifierea colonului si va suplimenteaza organismul cu fibre este Total Cleanse Colon. Acest produs este unul natural si este fabricat in Statele Unite ale Americii. Acest produs constine Psyllium si seminte de in.

Este bine stiut faptul ca Psylliumul contine 60%-70% fibre solubile, aproximativ de opt ori mai multe fibre decat ovazul sau alte cereala fiind recunoscut ca cea mai sanatoasa sursa de fibra existenta. Acest fibre asigura detoxifierea colonului imediat ce produsul a fost administrat.

Total Cleanse Colon contine printre altele si seminte de in, care ajuta la procesul de detoxifierea colonului. Aceste seminte sunt foarte bogate in acizi grasi omega 3. Acest lucru inseamna ca nu va produce nici un fel de iritatii cum se poate intampla cand folositi diferite produse laxative.

Total Cleanse Colon este un produs avizat in Romania si ajuta la detoxifierea colonului in mod sanatos.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*