Home / Sfaturi de Nutritie / 5 Sfaturi pentru a reduce nivelul de Colesterol
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

5 Sfaturi pentru a reduce nivelul de Colesterol

Redu Nivelul tau de Colesterol

Poti scadea colesterolul fara medicamente, urmand cativa pasi simpli. Urmand acesti pasi, nu numai ca iti vei schimba nivelul de cholesterol in jos, insa si sanatatea ta se va amelioare incepand chiar de azi. De cele mai multe ori, oamenii iau medicamente si spera ca acesta vor face ca problemele si durerile sa treaca. Adevarul este ca medicamentele prescrise pentru cholesterol redus chiar functioneaza. Problema este atat efectele secundare pe termen scurt cat si cele pe termen lung.

Chiar si mai mare problema cu colesterolul este si medicamentele care scad nivelul de cholesterol, este sa nu ai colesterolul din organism sub control. In timp, un nivel ridicat de cholesterol poate duce la problem cardiac, infarctul sau stopul cardiac.

Iata 5 masuri pe care le poti pune in aplicare de astazi pentru a micii nivelul de cholesterol fara medicamente.

Mananca sanatos. Paote suna usor, insa regimul alimentar are asa un efect mare asupra nivelului de cholesterol incat ar trebui sa fie factorul numarul unu de luat in considerare daca nivelul tau de cholesterol este ridicat din motive ereditare sau este in stricta legatura cu alimentatia ta. Un regim alimentar bazat pe grasimi putine si cholesterol redus reprezinta primul pas care te va ajuta sa reduci nivelul de cholesterol din organismul tau.

Fa exercitii fizice. Imbunatateste sanatatea sistemului cardiovascular intorcand efectele unui nivel ridicat de cholesterol. Exercitiile fizice nu reduc nivelul de colesterol in mod direct insa iti vor intari inima si intreg sistemul de circulator.

Renunta la fumat. Daca fumezi, placile din artere sunt accelerate din cauza nivelului ridicat de cholesterol care este accelerat. Cand aceasta placa blocheaza sangele catre inima, muschiul trebuie sa lucreze mai puternic ca sa inspire oxygen. Acest lucru poate duce la un atac de cord. Daca arterele devin complet blocate din cauza placilor si a nievlului mare de cholesterol atunci un infarct poate se sa intample oricand.

Relaxeaza-te. Stresul cronic poate afecta nivelul de cholesterol din organism. Daca este in permanenta stresat si urmezi un regim alimentar cu un nivel de colesterol redus, s-ar putea totusi sa nu vezi nici un rezultat la nivelul de colesterol pana cand nu inveti sa te eliberezi de stresul acumulat.

Vorbeste cu doctorul tau. Nu toti doctorii se grabesc sa prescrie medicamente. Doctorii mai buni te vor ajuta sa iti formezi o dieta si un plan de exercitii care iti este potrivit pentru sanatatea ta si este conform cu abilitatile tale ca un prim pas spre reducerea nivelului de colesterol din organism. Este mereu important sa-ti intrebi doctoral daca decizia ta de a urma un plan de slabire sau de exercitii este buna pentru tine. Deasemenea nu va opriti sa luati medicamentele pana nu consultati un doctor. Poti sa iti reduci si sa iti micsorezi nivelul de colesterol cu un regim alimentar si cu exercitii fizice, si sub supravegherea doctorului tau si totodata eliminand medicamentele din acest process.

Vrei sa sti Secretul Vedetelor ?

Click pe www.Acai Berry.comAvem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro