Home / Ceaiuri de Slabit / Ceaiul de Slabit si Cafeaua
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Ceaiul de Slabit si Cafeaua

Consumati cafeaua sau ceaiul cu grija, chiar daca ambele cresc rata metabolismului. Beti oricat de multa cafea sau ceai doriti daca nu va produc arsuri sau palpitatii ori daca nu suferiti de vreo afectiune cardiaca.

Un studiu publicat in European Jurnal of Clinical Nutrition in 2000, facut pe zece adulti sanatosi, a testat efectele consumului de ceai verde cu trei niveluri diferite de concentratie, anume 2,5 g de frunze uscate in 150 ml de apa, 5 g in 300 ml si 7,5 g in 450 ml. S-a folosit un test standardizat de laborator pentru a masura capacitatea plasmei din sangele subiectilor de a neutraliza radicaliii liberi si fragmentele moleculare nocive care pot provoca imbatranirea prematura, afectiunile cardiace si cancerul. Dupa ce au fost prelevate mostre de sange la o ora si la doua ore dupa consumarea ceaiului, s-a descoperit ca cele doua doze mai ridicate au sporit activitatea antioxidanta a organismului cu aproximativ 7, respectiv 12 procente.

Concluzia este una favorabila in ceea ce priveste sanatatea si, de asemenea, demonstreaza ca alte nutriente direct implicate in producerea energiei au fost active in egala masura. Ceaiurile pentru slabit ajuta dar trebuie consumate ponderat si fara excese.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*