Home / Ceaiuri Naturiste / Ceai Reglare Tensiune Arteriala Naturist – Aroma Plantelor Bonchis
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Ceai Reglare Tensiune Arteriala Naturist – Aroma Plantelor Bonchis

Ceai pentru Reglare a tensiunii arteriale Ceai Naturist

Acest ceai este un amestec din 12 plante medicinale : vasc de mar, vasc de stejar, osul sarpelui, ciocul berzei, paducel, talpa gastei, branca ursului, valeriana, traista ciobanului, cimbrisor, urzica, unguras.

Afectiuni si efecte :

  • Regleaza tensiunea arteriala
  • Hipertensiune
  • Scade colesterolul
  • Anemie feripriva

Mod de preparare :

Se pune o lingura cu plante in 500 ml de apa rece si se lasa la macerat de seara pana dimineata, dupa care se incalzeste pana la fierbere. Se lasa la racit si se imparte in doua doze.

Mod de administrare :

Se bea continutul a doua cani pe zi dimineata si seara, inainte de masa. Durata tratamentului este de la o luna pana la trei luni, in functie de evolutia si gravitataea afectiunii. Pentru hipotensiune, se recomanda folosirea tratamentului de la afectiuni cardiace.

Rol terapeutic:

Regleaza tensiunea oscilanta, actionand ca un stabilizator al tensiunii. Scade colesterolul, implicit ateroscleroza, reconforteaza sistemul nervos, printr-o mai buna oxigenare a sangelui. In urma tratamentului cu acest ceai, au fost cazuri in care s-au renuntat la nitroglicerina, prin consumul a doua ceaiuri, in paralel. Afectiuni cardiace cu Reglator al tensiunii. Combinatia lor preia functia tratamentului medicamentos.

Reglator al tensiunii arteriale Ceai Naturist, tratament reglare tensiune arteriala, tratament hipertensiune, tratament scaderea colesterolului, tratament anemie feripriva

Tratament naturist pentru reglarea tensiunii arteriale, hipertensiune, anemie feripiva, scaderea colesterolului.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*