Home / Dr Oz / Ce recomanda Dr Oz pentru tipul tau de corp
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Ce recomanda Dr Oz pentru tipul tau de corp

Secretul in a fi slaba poate fi gasit in consumul anumitor tipuri de combinatii de alimente care au ca tinta forma corpului tau.

Pot tine o dieta desteapta – nu neaparat una grea – cand vine vorba sa lucrezi asupra zonelor problematice. Dr Oz confirma ca cei care au grasimi in exces in zona abdominala au nevoie de alimente care lucreaza impreuna impotriva cortizolului, hormonul de stres care incetineste rata metabolica si creste inflamatia. Cei care vor sa scape de grasimile in exces din zona dorsala o fac mai usor utilizand o dieta cu grasimi putine si bogata in calciu. Si daca grasimea este distribuita pe intregul corp, cea mai mare provocare o consta in aprinderea naturala a arderii grasimilor a corpului, dupa spusele dr Oz.

De exemplu, daca ai o burtica mai mare poti incerca sa mananci portocale si avocado. Persoanele cu burtica mare tinde sa aiba nivel ridicat de cortizol, hormonul principal de stres al corpului. Prea mult cortizol incetineste rata metabolica si distruge muschii facand mai usoara depozitarea grasimilor. Dr Oz recomanda vitamina C pentru a reduce nivelul de cortizol: combina portocale cu avocado, bogate in grasimi monosaturate, cunoscute deoarece ajuta la reducerea inflamarii si a depozitelor de grasimi din zona abdominala.

Pentru a slabi intregul corp dr Oz recomanda nucile braziliene si ceapa cruda. Nucile brazieliene sunt o sursa foarte buna de L – arginina. Studiile arata ca persoanele care prezinta grasimi in exces in zona abdominala au mai putini hormoni de crestere, fara de care nu pot distribui si nu pot fractura adecvat grasimile. L – arginina este un suplimnt care creste nivelul hormonilor de crestere in mod natural si trezeste metabolismul, stimuland arderea grasimilor in tot corpul. Ceapa cruda este un diuretic natural care poate ajuta la alinarea balonarii, coacerea sau fierberea lor le va lasa fara aceasta proprietate.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*