Home / Alimente Slabit / Ce inseamna proteina pura ?
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Ce inseamna proteina pura ?

Introducere in proteina pura (whey protein)

Creata din lapte de vaca, proteina whey este o proteina pura, naturala, un produs de calitate superioara care nu contine grasimi, lactoza sau colesterol si reprezinta o sursa bogata de aminoacizi esentiali. In forma ei cea mai pura, proteina whey isolate aduce beneficii atat la barbati cat si la femei de toate varstele, incluzand sugari sau copii.

Proteina whey aduce nenumarate beneficii la atleti si la persoane care incearca sa mentina un regim alimentar. Imbunatateste sistemul imunitar si ajuta la intarirea oaselor. Odata cu trecerea timpului, noi studii despre proteina pura whey continua sa verifice si sa amplifice efectele ei benefice. Proteina whey este considerata la momentul actual ca benefica si pentru sistemul cardiovascular, pentru puterea atletica si pentru cresterea sanatoasa si normala a copiilor.

In urma multor studii s-a concluzionat ca dietele bogate in proteine sunt foarte bune pentru slabirea in greutate la multe persoane. Daca ne luam dupa dieta Atkins, sursele de proteina cele mai importante sunt carnea de porc, de pui si pestele. Acestea combinate cu o doza normala de legume si un numar mare de vitamine si minerale, dau exact dieta Atkins care a fost adoptata de foarte multi oameni.

In aditie la toate beneficiile pe care le aduce proteina whey, s-a dovedit ca aceasta imbunatateste sanatatea celor care o folosesc atat pe termen lung cat si pe termen scurt. Deasemenea aceasta proteina va poate ajuta inocuind o masa pe zi cand urmati diferite cure de slabire.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*