Home / Pastile si Capsule de Slabit / Capsula Zein pentru slabit
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Capsula Zein pentru slabit

Dupa cum spune si numele, capsula Zein a fost conceputa special pentru a ajuta la pierderea in greutate. Este un produs 100 % natural, cu extracte naturale din plante si poate fi folosit atat de barbati, cat si de femei.

Capsula Zein actioneaza destul de simplu: ea ajuta la suprimarea poftei de mancare, inducand senzatia de satietate.

Pentru a pierde in greutate cu capsula Zein nu este necesar sa reduceti aportul alimentar. Produsul ajuta la stimularea ratei metabolice ridicand nivelul sau de functionalitate. In plus, capsula Zein ajuta la reducerea si contractarea abdomenului dezvoltat excesiv sau lipsit de fermitate, eliminand grasimile din zona abdominala.

Ce contine capsula Zein: poria (poria cocos), frunze de lotus (nelumbo nucifera), seminte de coix (coix lachryma-jobi), alge marine brune japoneze (laminaria japonica), seminte de ridiche (raphanus sativus), fructe de paducel (crategus monogyna).

Capsula Zein se recomanda a fi luata pentru sase luni, dupa care se recomanda o pauza de minim trei luni. In timpul procesului de slabire cu capsula Zein se sfatuieste sa consumati cat mai multe lichide, insa consumul de alcool trebuie redus. Pentru reglarea metabolismului si pentru efectele benefice ale procesului de detoxifiere al organismului, capsula Zein poate fi combinata si cu ceaiul Zein detoxifiant de plante.

Cum se foloseste capsula Zein: doza zilnica recomandata este de doua capsule inainet de micul dejun. In cazul in care pierderea in greutate nu este pe placul vostru, dupa patru saptamani de tratament se pot administra trei capsule inainte de micul dejun. In cazul in care pierderea in greutate este prea rapida, doza zilnica poate sa scada la o singura capsula pe zi, inaintea micului dejun.

Desi capsula Zein nu prezinta efecte adverse se recomanda a nu se depasi doza zilnica recomandata. De asemenea, capsula Zein nu este recomandata persoanelor cu probleme cardiovasculare sau a persoanelor insarcinate.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari: