Home / Pastile si Capsule de Slabit / Capsula Super Slim
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Capsula Super Slim

Capsula Super Slim de slabit este un autor foarte puternic in ceea ce priveste pierderea in greutate si poate fi utilizata foarte eficient pentru a slabi corect. Cand este utilizata incorect ea poate fi un pericol pentru sanatate. Din acest motiv, pentru a slabi in siguranta si comfortabil, va sugeram sa urmati aceste precautii simple:

O capsula Super Slim pe zi.

Produsul este foarte potent si a fost dezvoltat in asa fel incat o capsula pe zi sa fie suficienta. Continutul capsulei cu agentii pentru pierderea in greutate se elibereaza in timp, iar astfel capsula Super Slim functioneaza in corpul tau pe toata durata zilei. O a doua capsula ar insemna dublarea dozei, care ar putea avea efecte adverse.

Luati capsula cu 30 de minute inainte de prima masa a zilei. Multi oameni cred ca trebuie sa ia capsula Super Slim dupa masa, insa ea trebuie luata inainte. Daca mancati inainte de capsula, s-ar putea sa aveti senzatii de greata pentru o perioada scurta de timp.

Nu luati capsula Super Slim dupa ora 3 dupa masa – poate face dificil somnul.

Beti suficienta apa: o gura uscata este cel mai popular efect advers al capsulei Super Slim. Insa poate fi rezolvata cu usurinta daca aveti mereu la indemana o sticla de apa. Apa va ajuta si la pierderea in greutate.

Nu folositi capsula daca aveti de gand sa consumati alcool in urmatoarele 24 de ore. Capsula nu a fost facuta pentru consumul de alcool. Atat capsula Super Slim cat si alcoolul duc la deshidratare, iar luate impreuna poate fi usor periculos.

Ce ingrediente contine capsula Super Slim?

Ea contine nuci koncing, extract de kiwi si mere, giantarum, cartofi dulci, anghinare, ceai verde, cafeina, hoodia si rodii.

Rodiile sunt printre cei mai puternici antioxidanti din lume. Acestia repara daunele cauzate de radicalii liberi, care cauzeaza imbatranirea prematura. Nucile kocing ajuta la arderea grasimilor. Extractul de mere si kiwi inhiba abilitatea corpului de a produce alte grasimi. Ceaiul verde si cafeina ajuta la cresterea ratei metabolice, fortand pierderea in greutate.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro