Home / Pastile si Capsule de Slabit / Capsula de slabit Super Slim
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Capsula de slabit Super Slim

Capsula  de slabit Super Slim este un produs pentru slabire bine cunoscut in Statele Unite si in Europa.

Componentele sale sunt nuci konicing, fructe gamboge, mere, fructe kiwi, extract de pudra konjac, fibre de cartofi dulci si rodii.

Functiile sale principale sunt pierderea in greutate si infrumusetarea tenului.

Capsula de slabit Super Slim poate fi folosita de persoane cu varste intre 16 si 65 de ani. Se ia o capsula pe zi, iar dupa ce se ajunge la greutatea dorita se face pauza pentru o luna sau doua. Pentru a mentine efectul de slabire constant, se ia cate o capsula la fiecare doua – trei zile.

Capsula de slabit Super Slim este un produs natural si sigur.

Produsul este alcatuit din fructe crude care, cu ajutorul tehnologiei moderne, sunt concentrate si purificate. Este, deci, un produs sigur, fara elemente toxice si fara efecte adverse.

Produsul contin extract de pudra konjac, cartofi dulci, materiale distilate si alte componente naturale care ofera senzatia de satietate. Astfel, poti savura mancarea fara sa te ingrijorezi ca vei lua in greutate. Poti manca, fara sa tii o dieta anume.

Capsula de slabit Super Slim este eficienta si te ajuta sa te simti bine. Concentratul activ din koncing, denumit si „super arzator de grasimi” imbinat cu konjac, denumit si „luptatorul de grasimi”, pot decompune grasimile din corp imediat, pot grabi energia de metabolizare a grasimilor, pot restrange gradul de absorbtie a grasimilor din alimente si te pot face sa te simti mai usoara inca din prima zi.

Fructele din capsula de slabit Super Slim contin gel de fructe, fibre, vitamine, elemente minerale si micro – elemente care, impreuna, scurteaza timpul de sedere a toxinelor in stomac, ajuta la eliminarea lor si ofera nutritie in acelasi timp. Acidul din mere poate arde grasimile; proteinele din fructul kiwi pot descompune proteinele din carne oprind absorbtia grasimilor. Extractul din fructul gamboge opreste transformarea in grasime a dextrozei si reduce asimilarea energiei. De aceea capsula de slabit Super Slim este atat de eficienta si reuseste sa te ajute la slabit!Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Ultimele Cautari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*