Home / Dr Oz / Bazele planului de dieta a Dr. Oz
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Bazele planului de dieta a Dr. Oz

Bazele planului de dieta a Dr. Oz pot fi modificate de oricine care lucreaza pana tarziu, facand alimentatia nutritioasa dificila pe parcursul zilei. Prima parte a planului de dieta a Dr. Oz este automatizarea meselor. Pentru cei care lucreaza pana la ore tarzii, impartirea meselor in sase mese mai mici de-a lungul zilei iti va oferi energie constanta si te va preveni de la luarea anumitor alegeri gresite.

Planul de dieta al Dr. Oz consta in 6 mini – mese pe zi.

Acestea trebuie consumate in aceeasi ordine pentru a nu lasa loc greselilor.

  • Mini – masa 1: Proteine

Poti opta pentru o varietate de produse alimentare, insa prima masa trebuie sa fie compusa din proteine. Optiunile sanatoase includ: iaurtul grecesc, carnuri slabe, peste, alune, boabe si altele.

  • A doua mini – masa din planul de dieta a Dr. Oz trebuie sa fie cuprinsa din grasimi sanatoase. Bineinteles, exista flexibilitate in tipul de grasimi sanatoase, insa tineti alimentele din aceeasi categorie. Optiunile includ somonul la conserva (care contine omega 3), nucile, avocado, masline si semintele.
  • Mini – masa a treia din planul de dieta a Dr. Oz cuprinde cereale integrale ca popcornul, orezul salbatic si brun, fulgii de ovaz, paste, biscuiti si paine din cereale integrale si altele.

Ce recomanda Dr. Oz? Ramai satisfacuta: ca sa pierzi in greutate, trebuie sa mananci – de cinci – sase ori pe zi, ca sa fii mereu satisfacuta. Starea de foamete face doar ca organismul sa depoziteze mai multe grasimi. Mananca multe fibre si proteine dimineata – fibrele ajuta la controlarea poftelor, iar proteinele scad apetitul.

 Dr. Oz mai recomanda sa verifici etichetele alimentelor. Nu cumpara nimic care contine mai mult de 4 grame de grasimi saturate sau 4 grame de orice zahar pe servire. Ai grija sa dormi 7 – 8 ore in fiecare noapte. Oboseala creste apetitul pentru alimentele dulci. Consuma grasimi sanatoase – de exemplu cateva nuci, cu 20 de minute inaintea unei mese. Astfel, nu vei fi tentata sa mananci prea mult. Alege eleganta in fata fortei – luptele de slabire sunt castigate prin diete inteligente, nu diete fulger.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*