Home / Despre Slabire / Anorexia
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Anorexia

Dupa modelul vedetelor internationale, tot mai multe romance fac tot ce e cu putina pentru a slabi si pentru a ajunge la marimea zero, marime purtata de majoritatea manechinelor de afara. Multe dintre ele ajung sa cantareasca sub limita normalului, lucru care le-ar putea transfera intr-un grup al anorexicelor. De altfel, multe persoane publice din Romania cantaresc mult sub limita normala. Unele sunt slabe de la Mama Natura, altele se chinuie sa ajunga la dimensiuni perfecte, reducand drastic din meniul zilnic firesc. Marimea zero reprezinta de fapt femeia fara forme, cea care are masuri ce-i permit sa imbrace hainele ideale de pe manechine si corespunde masurii 4 in Marea Britanie si 32 in Europa.

Anorexia este o boala care poate deveni foarte grava daca semnele acesteia nu sunt recunoscute la timp si nu se instituie tratamentele adecvate. Anorexia reprezinta o tulburare care are origine nervoasa si se manifesta prin scaderea poftei de mancare, scaderea voita si exersata la inceput, apoi spontana si necontrolata. Persoanele bolnave de anorexie au constant senzatia ca sunt prea grase si isi limiteaza aportul caloric din ce in ce mai mult. Apare mai frecvent la tinerele fete, dar poate sa apara si la baieti. Dupa ce toate depozitele de grasimi se epuizeaza, incep sa se consume si alte tipuri de tesuturi, cel muscular fiind intens afectat, si apar complicatii multiorganice, care devin greu de corectat daca anorexia persista. (Dr. Estetician Adina Alberts)

Anorexia este o boala cu grave repercursiuni asupra sanatatii fizice si nu numai. Efectele acestei boli sunt vizibile in timp si, din pacate, uneori greu sau imposibil de remediat. Infometarea nu este solutia siluetei perfecte !

Articol original din Revista Ciao.

Iti prezentam si cateva metode de slabire eficiente si rapide.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro