Home / Acai Berry / Cum sa scapi de Cancer cu Acai Berry?
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

Cum sa scapi de Cancer cu Acai Berry?

Fructele acai berry devin tot mai populare pe fiecare zi ce trece. Din cauza acestui fapt, un numar foarte mare de oameni de stiinta fac cercetari stiintifice despre puterea de vindecare si beneficiile aduse de fructele acai berry. Era doar o chestiune de timp pana cineva a hotarat sa faca si experimente sa vada daca exista vreo legatura intre acai berry si abilitatea sa de a lupta impotriva cancerului. Rezultatele obtinue in urma acestor experimente sunt prezentate mai jos, insa inainte de a face acest lucru, va prezentam cateva date care te vor ajuta sa intelegi capacitatile fructului acai de a lupta impotriva cancerului.

Antioxidantii si Radicalii Liberi

Radicalii liberi reprezinta particule minuscule de molecule foarte daunatoare care provin de la poluare, de la pesticide, de la fumul de tigara, precum si de la alte lucruri. Aceste molecule ataca celulele din corpul omenesc si pot dauna chiar si la ADN. Acest tip de dauna provocat de radicalii liberi poate creea o diversitate foarte mare de boli printre care: cancer, artrita, osteoporoza, boala Alzheimer, si diabetul.

Organismul uman are o metoda prin care poate lupta impotriva acestui lucru. Antioxidantii sunt cei care intaresc celulele si combat efectele radicalilor liberi.

Informatii Despre Tabelul ORAC
Exista un tabel care masoara numarul antioxidantilor din orice fruct. Se numeste scorul ORAC. Te intrebi ce scor a obitnut fructul Acai Berry in acest tabel? Se poate spune ca nu are nici un fel de concurenta. Priviti mai jos.

Un studiu recent a aratat ca peste 80-90% din populatia pamantului nu consuma nici macar jumatate din cantitatea necesara de antioxidanti pentru a lupta impotriva radicalilor liberi care intra in corpul nostru in fiecare zi. Fructele care au un scor ORAC foarte mare ca si Acai Berry sunt foarte sanatoase pentru sistemul imunitar si pentru organismul uman.

Acai Berry Omoara Celule Cancerigene intr-un Studiu de Laborator
Acum ca stiti cum fructul acai berry teoretic lupta impotriva cancerului; haideti sa vorbim si despre experimentul mentionat mai devreme.

Universitatea din Florida a publicat un studiu in Jurnalul Agricultural si Chimia Alimentelor care a arata ca fructele acai au declansat un raspuns de autodistrugere al celulelor cancerigene din corp distrugand peste 86% dintre acestea. Profesorul asistent Stephen Talcott spune ca acest studiu a fost efectuat pe un model de celula si nu vrea sa de-a oamenilor sperante desarte. Sunt totusi incurajati de descoperirile aflate. Compusii care prezinta o activitate foarte buna in combaterea celulelor cancerigene mai mult ca sigur vor avea efecte benefice si in organismul uman.

Concluzii la Final
Desi nu este garantat ca acai berry vindeca cancerul, cercetarile existente indica faptul ca nivelul de antioxidanti pe care il ve-ti primi de la acest fruct va ajuta sa combateti majoritatea formelor de cancer. Speram ca alte cercetari vor demonstra mai multe beneficii ale acestui fruct extraordinar acai berry.

Acai Berry este acum disponibil si in Romania. Comanda Acai Berry Original 100% din SUA. Detalii pe siteul www.dieta-acai-berry.comAvem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*