Home / Acai Berry / 6 motive sa incerci fructele acai berry din brazilia
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

6 motive sa incerci fructele acai berry din brazilia

6 motive sa alegi acai 

  • Fructele acai te ajuta sa dormi mai linistit

Fructele acai contin un amestec sanatos de substante nutritive si vitamina B care ajuta la regularizarea hormonilor si a chimicalelor din creier in timpul relaxarii si regenerarii muschilor. Cand creierul este in stare de repaus si muschii sunt bine relaxati, poti dormi mai linistit.

  • Acai  ofera un surplus de energie.

Triburile din padurile Amazoniene consuma fructele acai de cateva secole pentru a castiga un surplus de energie cand aveau nevoie. Astazi, cei care consuma fructe acai in mod regulat, ca parte a dietei zilnice, raporteaza o sentiment similar de energie. Acest fapt se datoreaza in mare parte vitaminelor pe care le contine fructele acai, vitamine care stimuleaza nivelul de energie si induc endorfina, substanta chimica care ne face sa ne simtim energici si inviorati.

  • Fructele acai ajuta la mentinerea sistemului imunitar.

Sistemul imunitar ajuta la apararea fata de infectii si boli. Fructele acai ajuta la mentinerea sanatatii a sistemului imunitar. Este o sursa naturala de antioxidanti care produc celule capabile sa distruga bacteriile si alte entitati daunatoare.

  • Acai imbunatateste starea de alerta.

Majoritatea persoanelor care utilizeaza fructele acai ca parte integranta a dietei au afirmat ca au o stare de alerta crescuta. Daca te simti usor ametit dupa masa, fructele acai te pot ajuta sa te simti alert pe durata restului zilei.

  • Acai relaxeaza si regenereaza muschii.

Acai  reprezinta o sursa bogata de aminoacizi si compusi de minerale. Muschii au nevoie de aceste proprietati pentru a regla contractiile si regenerarea muschilor.

  • Fructele acai ajuta la prevenirea cancerului.

Aceeasi antioxidanti care ajuta la mentinerea sanatatii a sistemului imunitar ajuta si la indepartarea celulelor cancerigene. Cand apar celulele cancerigene, antioxidantii din fructele acai incearca sa le distruga inainte sa aiba timp sa se raspandeasca.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*