Home / Celulita / 6 Cauze care Produc Celulita
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

6 Cauze care Produc Celulita

Cateva cauze principale care produc Celulita sunt:

  • Excesul de tigari si alcool
  • Lipsa exercitiilor fizice care inlatura celulita
  • Celulita apare uneori din cauze ereditare
  • Nevoile energetice ale corpului nostru nu sunt perfect coordonate cu cantitatea de hrana introdusa in organism ( care depinde de cantitate si frecventa). Excesul de lipide se stocheaza in celule inalt specializate, adipocitele. Ele reprezinta tinta tratamentului cosmetic de reducere a grasimilor. Celulita confera pielii un aspect neregulat si gruntiros, asa numita « coaja de portocala ». Tesutul conectiv ,adica fibrele de colagen si elastina, sunt dispuse astfel incat grasimile sa le traverseze structura provocand neregularitati la suprafata pielii, unele dintre ele dureroase. In cea mai mare parte, celulita se concentreaza pe pulpe, solduri, abdomen etc. Daca celulita se depisteaza in stadiu incipient, poate fi inlaturata. In celelalte cazuri se poate reduce cantitativ iar pielea isi poate imbunatatii aspectul.
  • Celulita poate aparea din cauza unor factori hormonali precum pubertatea, contraceptivele orale, sarcina si menopauza.
  • Diverse variatii in fluxul sanguin.

Procesul prin care se elimina grasimea din organism se numeste lipoliza. Acesta este un proces fiziologic catalizat de enzime si modulat de factori hormonali printr-un mecanism foarte complex.

Celulita implica o circulatie sanguina proasta. De asemenea, vasele limfatice care nu contin muschi care sa pompeze fluidul si depind complet de miscarea tesuturilor, produc o scadere a metabolismului si o crestere a lichidului intrestitial care provoaca un aspect exterior neplacut al celulitei. De aceea drenajul limfatic are efect pozitiv in celulita chiar daca nu are o influenta directa, creste circulatia sanguina si presiunea sangelui.

Astfel de cele mai multe ori pentru ca celulita sa nu apara este recomandata a se consuma o hrana sanatoasa, bogata in fructe si legume. Deasemenea esential in acest sens este miscarea fizica.

Acai Berry in RomaniaAvem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*