Home / Acai Berry / 4 Beneficii ale dietei cu fructe acai berry
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

4 Beneficii ale dietei cu fructe acai berry

Recent, dieta cu fructe acai este din ce in ce mai discutata in media. La televiziune, vedetele discuta despre succesul programelor de slabit cu fructe acai, in timp ce doctorii incurajeaza folosirea lor din cauza proprietatilor lor aproape magice si pentru ca sunt compelt naturale. Cu toate acestea, sunt acompaniate de nenumarate inselatorii cu acai si din aceasta cauza oamenii cred ca dieta cu fructe acai nu este sigura. In plus, nu exista niciun studiu pe termen lung asupra fructelor acai. Insa, dieta de slabit cu fructe acai este cunoscuta pentru nenumaratele beneficii si lipsa efectelor adverse. In continuare vom prezenta cateva beneficii ale fructelor acai atestate de doctori si consumatori.

  1. Protectie anti-imbatranire. Fructele acai sunt bogate in antioxidanti. De fapt, contin de 10 pana la 30 de ori mai multi antioxidanti decat strugurii si vinul rosu! Din cauza acestei cantitati imense, fructul acai este numit si super hrana. Antioxidantii ataca radicalii liberi care sunt responsabili pentru infatisarea imbatranita a pielii. In plus, ei pot cauza bolile Parkinson si Alzheimer’s, deci o dieta bogata in antioxidanti poate fi foarte benefica.
  2. Protejeaza inima. Colesterolul si radicalii liberi cauzeaza des placi in artere ducand la atacuri de inima sau chiar edem vascular. Programul de slabire cu fructe acai ajuta la reducerea cantitatii de radicali liberi si colesterol in sange prevenind dezvoltarea mai multor boli de inima.
  3. Protejeaza impotriva cancerului. Printre beneficiile fructelor acai se numara si abilitatea de a lupta impotriva cauzelor mai multor boli degenerative, inclusiv cancerul. Aceasta apare din cauza cantitatii ridicate de antioxidanti, cat si antocianini si fitonutrienti din fructele acai.
  4. Persoanele care au incercat dieta de slabit cu fructe acai au declarat ca au mai multa energie decat in mod normal. Acest lucru apare pentru ca fructele acai ofera mai multa energie decat alte tipuri de mancare. Localnicii padurilor tropicale din Amazon folosesc fructele acai de secole, insa asa numita civilizatie le-a descoperit abia recent.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*