Home / Dr Oz / 2 mituri despre diete impartasite de Dr. Oz
Top 3 Produse pe Baza de Garcinia Cambogia din Romania

2 mituri despre diete impartasite de Dr. Oz

Dr. Oz a povestit in timpul unei emisiuni ale sale despre miturile principale care, deseori, ne deraiaza de la tentativa de pierdere in greutate. Aceste descoperiri sunt suportate de cercetari stiintifice.

In continuare iti prezentam doua dintre miturile despre diete ale Dr. Oz, motive pentru care sunt mituri si metode de prevenire.

Sucul dietetic te ajuta sa slabesti – pare sa aiba sens – daca bei sucuri fara calorii, in locul altora, atunci vei evita sa adaugi calorii si deci vei slabi mai repede. Totusi, s-a descoperit ca nu este atat de simplu, de fapt, sucul dietetic iti poate induce in eroare creierul si ajungi sa mananci mai mult. Potrivit Dr. Oz  problema in cazul sucurilot dietetice consta in indulcitorii artificiali care induc in eroare atat corpul cat si creierul. Sucul dietetic induce eliberarea insulinei de catre pancreas, care ajuta la stocarea grasimilor de catre corp. In plus, creierul devin confuz chimic si nu stie daca organismul primeste sau nu caloriile necesare, lucru care rezulta in senzatia de satietate si pofte crescute, fata de nivelul normal al unei persoane. Dr. Oz este de parere ca indulcitorii pot desensibiliza simtul gustului facand poftele pentru dulciuri mai puternice si mai dificil de evitat. O alternativa sanatoasa pentru sucurile dietetice este apa carbogazoasa pentru senzatia bulelor, la care se poate adauga lamaie sau suc de lime pentru aroma. Va fi racoritor, va oferi o experienta similara si te va ajuta sa eviti sucurile cu zahar sau indulcitori.

Alimentele cu grasimi scazute contin putine calorii – grasimile au gust bun, insa alimentele cu grasimi reduse chiar ofera mai putine grasimi corpului? Expertii si Dr. Oz accentueaza faptul ca pentru a inlocui grasimile indepartate, producatorii de alimente introduc alte substante pentru ca oamenii sa le consume produsele. Exemple de aditivi alimentari sunt zaharul, chimicale si substante pentru ingrosare, care, pe langa faptul ca amplifica gustul si textura, adauga calorii. Dr. Oz recomanda consumul mancarurilor cu grasimi, insa in portii de servire mai mici si suplimentat cu fructe proaspete.Avem pentru tine 20 de Arzatoare de Grasimi Noi care te pot ajuta la Slabire!

Viziteaza-ne pe site-ul nostru www.gradina sanatatii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*